Reference Sidsel Galatius

“Jeg var fagligt fortvivlet og i tvivl om min faglighed. Jeg var søgende og manglede hjælp til at få overblik og overskuddet tilbage og dermed få et solidt afsæt for mit fremtidige professionelle virke…”

“Jeg var fagligt fortvivlet og i tvivl om min faglighed. Jeg var søgende og manglede hjælp til at få overblik og overskuddet tilbage og dermed få et solidt afsæt for mit fremtidige professionelle virke.

En ven anbefalede mig at opsøge Elisabeth Ungar. Min ven sagde også, ”vi kan godt ringe sammen, eller mailes ved om Elisabeth, men i bund og grund synes jeg bare, du skal ringe til hende. Hun gjorde en kæmpe forskel for mig.”

Jeg ringede til Elisabeth og indledte herefter et forløb på fem sessioner. Jeg er hver gang kommet derfra med en styrket selvtillid. Jeg har endeligt fået sat ord på mine drømme, håb og ambitioner og er blevet hjulpet til at finde værktøjet frem, når tvivlen og usikkerheden bliver for stor. Hos Elisabeth fandt jeg et rum til at sige tingene som de er – efterlade al beskedenhed og italesætte usikkerheden og dermed finde ind til kernen af de udforinger jeg har haft – og dem jeg skal arbejde videre med.

Elisabeth Ungar har gjort en kæmpe forskel for mig også, og jeg vil til hver en tid anbefale at opsøge Elisabeth, hvis man lever med en tvivl, frustration, en nagende uforløsthed eller andet, der drejer sig om ens professionalisme og mål for et tilfredsstillende arbejdsliv.”

Sidsel Galatius

Cand. Mag. i Visuel Kultur