COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK
INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Dette website er ejet af Erhvervpsykolog Elisabeth Ungar, Strandvejen 163, Hellrup. Telefon: 50450595. E-mail: elisabeth@ungar.dk. CVR: 32 39 87 58.

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Når du besøger min website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre mit indhold og til at øge værdien af det, der vises på siden.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

I forbindelse med dit køb af en ydelse hos mig har du informeret om en række personoplysninger, herunder blandt andet:

  • Dit navn og evt. firmanavn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger
  • Det du ønsker hjælp til

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med fakturering og journalisering, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen og lovkrav for psykologer.

Datasikkerhed

Jeg vil som tidligere nævnt altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg bruger tredjeparter til behandling af:

  • – dine købs- og betalingsoplysninger: Dinero
  • – håndtering af nyhedsbreve via e-mail: Mailchimp
  • – Mails: One.com
  • – håndtering af sager fra forsikring: Prescriba

Jeg har indgået de fornødne databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Behandling af personoplysninger – samtykke til emails

Hvis du har sat kryds i boksen ”email” under “Contact Permission” eller givet anden form for samtykke til modtagelse af nyhedsbreve, behandler jeg din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af mine e-mails eller ved at kontakte mig på elisabeth@ungar.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve og tilbud.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Erhvervpsykolog Elisabeth Ungar, Strandvejen 163, Hellrup. Telefon: 50450595. E-mail: elisabeth@ungar.dk. CVR: 32 39 87 58.

Hvis der er fejl i mine oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet i overensstemmelse med kravet om journalisering fra Psykolognævnet.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail eller skrive til mig på elisabeth@ungar.dk.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på telefon 33 19 32 00 eller e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Sådan sletter du eller blokerer for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.