Priser og forløb

En hurtig vitamininsprøjtning? Plads til fordybelse?

Et aftalt forløb du kan comitte dig til? Eller tage det lidt hen af vejen?

Der er flere veje til at få støtte til at skabe forandring. Find et samtaleforløb nedenfor, du tænker der passer dit behov. Eller kontakt mig og jeg kan hjælpe dig igang. 

Alle forløb tilbydes også online og i naturen.

“Vi vælger ikke altid, hvad der rammer os, men vi vælger altid selv, hvordan vi reagerer på det, der rammer os”

– Fernando Salvater

Kommer du til mig som privatperson tilbyder jeg terapeutiske samtaler og personlig udvikling. Jeg har både korte og lange sessioner. Typisk anbefaler jeg længere sessioner (1,5 times varighed), da dette giver ro til fordybelse. Samtalerne ligger inden for almindelig arbejdstid. Andet kan aftales mod ekstra gebyr.

Du kan vælge en samlet forløbspakke med rabat på prisen på de større pakker. Nedenfor finder du mine mest populære forløb. Forløb kan naturligvis også skræddersys efter behov. Som privatperson får du mit honorar til en reduceret pris (terapipriser).

Samtalerne afholdes som udgangspunkt i mine lokaler. Alternativt som en “walk & talk” (se mere om dette nedenfor).

Sessioner og forløb – Privatbetaling (alle forløb kan afholdes online)

Fordybelsen

5 x 90 min (7,5 timer)  Et godt og intensivt forløb med tid til fordybelse. (Tilbydes også online og som walk & talk i naturen)

DKK 7.500,-

Online intensivt forløb 1 måned med ugentlige online sessioner (60 min) + skriftlige opfølgninger mellem møderne for at sikre størst mulig effekt. Tilrettelægges efter behov.

DKK 5.995,- pr. måned

Kickstarten

3 x 90 min (4,5 timer) En god start, der får dig videre (tilbydes også online og som walk & talk i naturen).

DKK 4.750,-

VIP dag

Kom helt i dybden med din udfordring eller dit ønske om forandring. 4 timers online eller fysisk marathon (med pauser!) hvor vi holder tråden og beslutninger træffes (tilbydes både online og fysisk)

DKK 4.250,-

Enkeltsessioner

På kontor, online eller walk & talk i naturen

90 min: DKK 1.650,-
50 min: DKK 1.100,-

Om forløb

Ved køb af forløb betales beløbet på faktura ved forløbets start – men først efter første session, så du har mulighed for at ændre dit valg efter første møde. Forløb af 5 sessioner er gyldigt et halvt år fra første møde. Forløb af 3 sessioner er gyldigt 3 måneder. Særlige behov kan aftales ved forløbets start.

Det vil du opleve

Ved første session får vi indkredset, hvad vi skal arbejde med og arbejde hen imod. Hvis ikke du har besluttet dig for et forløb, kan det også være her, hvor du i første omgang tager stilling til, om du ønsker én eller flere enkeltsessioner eller at fortsætte i et forløb. Såvel som jeg tager stilling til, om det giver værdi at fortsætte. Kort sagt, er det helt ok at nøjes med en enkelt samtale, hvis ikke kemien fungerer optimalt. Eller hvis du har fået, hvad du havde brug for.

Jeg anbefaler forløb, da det giver forudsigelighed, ro og fokus til dét vi skal tale om – og mindre fokus på rammerne.

Samtaler består først og fremmest af at gå ind i en struktureret dialog, hvor du skal blive klogere på dig selv ved at få talt dine udfordringer igennem. Min rolle vil på den ene side være støttende, inspirerende og undersøgende og på den anden side udfordrende med henblik på at tilbyde nye perspektiver på din situation.

Mit psykologfaglige udgangspunkt hviler på en løsningsorienteret tilgang sammen med den nyeste retning inden for kognitiv terapi, kaldet ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Jeg holder af at gøre ting konkrete og adfærdsbaserede, hvilket er noget af det, mine kunder oftest giver udtryk for at kunne bruge til noget. Hvis det har din interesse, kan du få mere at vide om min tilgang i den første session – ellers er fokus på dig!

Samtalerne tilrettelægges individuelt. Møderne foregår typisk med ca 7-14 dages intervaller i starten, hvorefter intervallerne bliver lidt længere, afhængigt af det, vi skal arbejde med og dine ønsker til forløbet.

Saml tankerne i det fri!

Bryd vanen og saml tankerne i det fri! Individuelle samtaler, men i Dyrehaven, Hellerups parker eller langs vandet. Vi aftaler et mødested og slutter samme sted – med nye tanker og ideer.

Samtaler kan vælges som en “walk and talk” til samme pris som almindelig samtaler (i nævnte områder).

Samtaleforløb via dit arbejde?

Hvis du har mulighed for at benytte dig af coaching gennem din arbejdsplads eller hvis din udfordring er arbejdsrelateret – og du har lyst til at involvere din arbejdsplads – kan du finde mere om mulighederne under “Erhverv”.

Afbud

Skulle du blive forhindret i at komme til det aftalte møde, så meld venligst afbud tidligst muligt, og senest 24 timer før mødets start. Det giver mig mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Afbud senere end dette faktures fuldt.

Tilskud

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen og kan derfor ikke tage imod henvisninger fra lægen.

Mange forsikringsordninger giver dog tilskud til forløb hos autoriseret psykolog. Kontakt din sundhedsforsikring for at høre, om du kan få støtte og selv vælge en autoriseret psykolog.