Min egen vej

Min egen vej
Jeg startede min akademiske karriere i et sprogligt hjørne med en bachelor i Spansk, som jeg tog i forlængelse af diverse ophold i udlandet. Jeg valgte dog psykologvejen i stedet, og opsøgte undervejs et relevant og interessant studiejob for at skabe mig en god start på min karriere. Det lykkedes, og efter endt uddannelse startede jeg så min arbejdskarriere i konsulentbranchen som erhvervspsykolog i 2006, hvor jeg arbejdede med lederudvikling og karriereudvikling gennem undervisning, workshops og personlige samtaler. Her fik jeg samlet mig nogle rigtig gode erfaringer.

Næste skridt i karrieren indeholdt en del overvejelser om at gå selvstændig, men jeg besluttede mig for, at det var for tidligt og takkede ja til et spændende job i Karriere- og Kompetencecentret i DJØF (Danmarks Jurist- og Økonomforbund). Her arbejdede jeg med både ledere og medarbejdere i forhold til deres karriere og arbejdsliv i helhed. Det handlede altså både om ledelse, følgeskab, udvikling, stress og andre udfordringer i arbejdslivet, men særligt om de mange eksistentielle overvejelser i karrieren om hvilken vej at gå og hvordan ens kompetencer bedst kommer i spil.

Tid til at udleve drømmen
1,5 år inde i min ansættelse havde min drøm om at prøve mig selv af som selvstændig vokset sig større. Jeg gik til min chef og fik mulighed for at gå ned i tid. Dette var startskuddet til et helt nyt arbejdsliv. Jeg havde nogle dage i DJØF og nogle dage, hvor jeg 100 % kunne fokusere på, hvad det ville sige at være selvstændig. Dette var den perfekte kombination!

2010 blev året, hvor jeg alligevel besluttede at tage springet fuldt ud og give det selvstændige virke en ordentlig chance. Jeg traf beslutningen om at sige mit gode job op i DJØF. Jeg havde i mellemtiden indgået et samarbejde med en anden selvstændig psykolog med psykologisk klinik og klienter, som jeg arbejdede med et par dage om ugen. Dette var en god mulighed for at arbejde som psykolog, ikke bare som erhvervspsykolog, men også som klinisk psykolog med klienter og praksis.

Som selvstændig erhvervspsykolog arbejder jeg i dag med både ledere og medarbejdere, der ønsker mere mening, trivsel og personligt engagement i deres arbejdsliv. Min virksomhed består af erhvervspsykologiske ydelser i form af individuelle samtaleforløb og intensive kurser og workshops – og bygger på lysten til at støtte og udfordre dig, så du får et arbejdsliv, der hænger sammen med hvem du er.