Priser og Forløb

En hurtig vitamininsprøjtning? Plads til fordybelse?

Et aftalt forløb, du kan comitte dig til? Eller tage det lidt hen af vejen? Der er flere veje til at få støtte til at skabe forandring.

Find et samtaleforløb nedenfor, du tænker der passer dit behov. Eller kontakt mig og jeg kan hjælpe dig igang. 

Alle forløb tilbydes også online og i naturen.

“Vi vælger ikke altid, hvad der rammer os, men vi vælger altid selv, hvordan vi reagerer på det, der rammer os”

– Fernando Salvater

Jeg tilbyder både korte og lange sessioner – men anbefaler længere sessioner (1,5 times varighed), da dette giver ro til fordybelse. Samtalerne ligger inden for almindelig arbejdstid. Andet kan aftales mod ekstra gebyr.

 Du kan vælge en samlet pakke med rabat på prisen. Nedenfor finder du mine mest populære forløb. Forløb skræddersys efter behov – med og uden testværktøjer. Kontakt mig for tilpassede forløb og pakker.

 Samtalerne afholdes som udgangspunkt i mine lokaler. Alternativt som en “walk & talk” (se mere om dette nedenfor). Samtalerne kan ved særligt behov også afholdes på arbejdspladsen.   

 

Individuel Coaching* – Erhverv (gennem arbejdsplads/eget firma)

*Alle forløb kan afholdes online og/eller som walk & talk i naturen.

Fordybelsesforløbet

5 x 90 min. Et godt og intensivt forløb med tid til fordybelse. 

DKK 10.995,-  (ekskl. moms) 

Online intensivt forløb

1 måned med ugentlige online sessioner, inkl. opfølgninger:

–  4 “live” onlinemøder á 60 min + skriftlige personlige opfølgninger mellem møderne for at sikre størst mulig effekt og forandring. Tilrettelægges efter behov.


DKK 8.495,- (ekskl. moms)/måned

Kickstartforløbet

3 x 90 min. En god start, der sætter fokus på målet og sender dig videre med en handlingsplan.


DKK 6.995,- (ekskl. moms) 

Enkeltsessioner

Fysisk, online eller walk & talk i naturen

Timehonorar: DKK 1.650,- (ekskl. moms)

Opfølgning – Bliv holdt til ilden

3 måneders opfølgningsprogram. Kræver begrænset fremmøde, men en masse arbejde og tæt kontakt

DKK 6.995,- (eksklusiv moms)

Praktik om forløb

Ved køb af forløb betales beløbet på faktura ved forløbets start – men først efter første session, så du har mulighed for at ændre dit valg efter første møde. Forløb af 5 sessioner er gyldigt et halvt år fra første møde. Forløb af 3 sessioner er gyldigt 3 måneder. Særlige behov kan aftales ved forløbets start.

Det vil du opleve

Ved første session får vi indkredset, hvad vi skal arbejde med og arbejde hen imod. Hvis ikke du har besluttet dig for et forløb, kan det også være her, hvor du i første omgang tager stilling til, om du ønsker én eller flere enkeltsessioner eller at fortsætte i et forløb. Såvel som jeg tager stilling til, om det giver værdi at fortsætte. Kort sagt, er det helt ok at nøjes med en enkelt samtale, hvis ikke kemien fungerer optimalt. Eller hvis du har fået, hvad du havde brug for.

Jeg anbefaler forløb, da det giver forudsigelighed, ro og fokus til dét, vi skal tale om.

Samtaler består først og fremmest af at gå ind i en struktureret dialog, hvor du skal blive klogere på dig selv ved at få talt dine udfordringer igennem. Min rolle vil på den ene side være støttende, inspirerende og undersøgende og på den anden side udfordrende med henblik på at tilbyde nye perspektiver på din situation. Mit psykologfaglige udgangspunkt hviler på en løsningsorienteret tilgang sammen med den nyeste retning inden for kognitiv terapi, kaldet ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Jeg holder af at gøre ting konkrete og adfærdsbaserede, hvilket er noget af det, mine kunder oftest giver udtryk for at kunne bruge til noget. Hvis det har din interesse, kan du få mere at vide om min tilgang i den første session – ellers er fokus på dig!

Samtalerne tilrettelægges individuelt. Møderne foregår typisk med ca 7-14 dages intervaller i starten, hvorefter intervallerne bliver lidt længere, afhængigt af det vi skal arbejde med og dine ønsker til forløbet.

Hvis din udfordring er privat og du ikke har lyst til at involvere din arbejdsplads, kan du finde mere om terapi og personlig udvikling her.

 

Afbud/Ændring af aftale

Skulle du blive forhindret i at komme til det aftalte møde, så meld venligst afbud tidligst muligt, og senest 24 timer før mødets start. Det giver mig mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Afbud senere end dette faktures fuldt. 

Saml tankerne i det fri!

Bryd vanen og saml tankerne i det fri! Individuelle samtaler, men i Dyrehaven, Hellerups parker eller langs vandet – frem for på kontoret. Vi aftaler et mødested og slutter samme sted – med nye tanker og
ideer. Samtaler kan vælges som en “walk and talk” til samme pris som almindelig samtaler (i nævnte områder).