Jeg er begyndt at kalde mig “en slags vinterbader”. Jeg er særligt begejstret for det lige nu i efteråret. Hvorfor? Det skal jeg fortælle dig. 

Det er ikke fordi, jeg har tabt forstanden, som man troede i det sidste århundrede (helt seriøst). Men fordi man lige nu stadig kan være i vandet, mærke hvordan hele kroppen sætter fuld turbo på blodomløbet, og måske endda nyde det.

Bagefterefter, oppe igen….er det det hele værd. Kroppen er opvarmet og efterårsvinden føles næsten som sommer. 

Vi ved alle, at vinterbadning har en fantastisk fysisk effekt på os. For det første fordi kroppen får et endorfin-rush, men også fordi det er svært ikke at være lidt stolt af at have udfordret sig selv. Og sidst, men ikke mindst giver det overskud.

Og netop dét overskud har vi brug for nu, hvor vi går mod mørkere dage. Særligt i denne tid, hvor alt stadig er vendt på hovedet. Går du derudover med nogle overvejelser og tanker om dit liv, eller med et stort arbejdspres, kan denne lille handling måske give det skud energi, du har brug for, for at se dagen i et lidt andet lys. 

For mig giver dét god mening. Måske det også kunne være et brugbart skridt for dig.

God fornøjelse!